OM OSS

VEM ÄR VI


Top Cars Göteborg AB är ett familjeägt bilföretag baserat i Göteborg med många års erfarenhet

inom bilbranschen.
Vår specialitet är svensksålda bilar där vi själva gått igenom både bil och historik för att se till att den är i bästa möjliga skick, och för att kunna erbjuda våra kunder en trygg affär.


Alla bilar som säljs genom Top Cars Göteborg AB genomgår ett utförligt tekniskt och visuellt test innan bilarna hamnar på annons för att kunna erbjuda våra kunder en trygg affär som dom kan känna sig nöjda med under en lång tid framöver.


Vi erbjuder finansierings lösningar av ditt bilköp, och även förmånliga garantier på alla fordon för att du ska känna dig trygg som kund hela vägen!


Top Cars Göteborg AB är en modern märkesoberoende bilfirma. Vi har alltid välvårdade begagnade bilar till bra priser redo att levereras! Vi älskar våra kunder, därför jobbar vi alltid för att ni ska få den absolut bästa servicen och engagemanget från oss.


KVALITÉ

Alla fordon har genomgått kvalitetstest.

TRYGGT

Garanti upp till 24 månader med möjlighet till förlängning.

ENKELT 

Vi tar hand om allt kring ditt köp även finansiering och försäkring.

PERSONLIGT

Vi brinner för att överträffa just dina behov och önskemål.

KOLLA VÅR

LAGERFORDON

BOKA 

EN PROVKÖRNING

VARFÖR VÄLJA OSS


Vi på Top Cars Göteborg brinner för nöjda kunder och vårt mål är att återuppleva nybilkänslan vid köp av en begagnad bil.

Våra inköpare är väldigt måna om bilens skick samt historik vid inköp. Vi sätter ribban högt och har en hög standard när det kommer till begagnade bilar.

Vi följer dessa steg för en trygg bilaffär:


1. Alla bilar som köps in genomgår en kvalitets test där vi går igenom hela bilen bl.a. bilen kaross, inredning, maskin och trafiksäkerhet.
2. Bilarna skickas till verkstad för eventuell service eller reparation.
3. Komplettera eventuellt saknade däck/byta ut slitna däck.
4. Bilen går genom besiktning
5. Bilen genomgår en stor utvändig & invändig rekond samt textiltvätt.
6. Fotografering och utannonsering