Om oss

VEM ÄR VI


Top Cars Göteborg AB är ett familjeägt bilföretag baserat i Göteborg med många års erfarnhet inom bilbranschen.
Vår specialitet är svensksålda bilar där vi själva gått igenom både bil och historik för att se till att den är i bästa möjliga skick, och för att kunna erbjuda våra kunder en trygg affär.


Alla bilar som säljs genom Top Cars Göteborg AB genomgår ett utförligt tekniskt och visuellt test innan bilarna hamnar på annons för att kunna erbjuda våra kunder en trygg affär som dom kan känna sig nöjda med under en lång tid framöver.


Vi erbjuder finansierings lösningar av ditt bilköp, och även förmånliga garantier på alla fordon för att du ska känna dig trygg som kund hela vägen!


Top Cars Göteborg AB är en modern märkesoberoende bilfirma. Vi har alltid välvårdade begagnade bilar till bra priser redo att levereras! Vi älskar våra kunder, därför jobbar vi alltid för att ni ska få den absolut bästa servicen och engagemanget från oss.


KVALITÉ

Alla fordon har genomgått kvalitetstest.

TRYGGT

Garanti upp till 24 månader med möjlighet till förlängning.

ENKELT 

Vi tar hand om allt kring ditt köp även finansiering och försäkring.

PERSONLIGT

Vi brinner för att överträffa just dina behov och önskemål.

BOKA 

EN PROVKÖRNING

KOLLA VÅR

LAGERFORDON

VARFÖR VÄLJA OSS


Vår vision är att Top Cars Göteborg ska vara ett givet val när man går i tankarna att införskaffa eller byta bil. För att förverkliga vår målbild jobbar vi fokuserat med att bygga varaktig relation med våra kunder, trygghet i bilägandet och tillgodose kunderna med ett modernt utbud av bilar med en hög standard. Vår verksamhet finns och bedrivs endast i Kungälv och inte har någon affilate eller kontor i andra städer. Vi tackar våra kunder ödmjukt för att ni gett oss ert förtroende

Copyright © Alla rättigheter förbehållna